Akció!

Testkezelő 6 funkciós ÚJ

199 999 Ft

Új 6 funkciós extra erős arckezelő testkezelő gép készülék ránctalanító feszesítő zsírbontó 80K kavitáció ultrahang lipolézer rádiófrekvencia kozmetikai szalon

2 készleten

Leírás

A SZÁLLÍTÁSI IDŐ VÁRHATÓAN 6-9 MUNKANAP.

Legyél a saját magad kozmetikusa és varázsolj magadnak ragyogóan egészséges, feszes arcbőrt és csodás, formás alakot egyetlen, extra erős 6 funkciós készülékkel!

A készülék 6 funkciója:

1. Ultrahangos kavitációs zsírbontás
Napjaink egyik leghatékonyabb zsírbontó eljárása. A kavitációs zsírbontással célzottan tudjuk a problémás területeket kezelni, így pontosan onnan fogunk fogyni, ahonnan sze­retnénk. Kiemelkedően hatékony kezelés narancsbőr kezelésére, a vastagabb, makacs zsírpárnák eltüntetésére és a nyirokkeringés javítására. Extra erős, 80K-s erősségű fejjel.

2. Vákuum + bipoláris rádiófrekvenciás kezelés (Multishape)
A multishape kezelés az egyik leghatékonyabb eljárás alakformálásra és a bőr textúrájának javítására. Tökéletes cellulit kezelésre, ráncok eltüntetésére és bőrfeszesítésre. A bi­po­láris rádiófrekvencia elősegíti a zsír lebontását és serkenti a test anyagcseréjét, a vá­kuum masszázs pedig segíti a makacs zsírlerakódások és a méreg­anyagok távozását a szervezetből. Ezzel az egyedülálló, modern kezeléssel hihetetlen eredményeket érhetünk el.

3. Rádiófrekvenciás kezelés testre
Az RF technológia a legújabb tudományos megoldást kínálja a cellulit és testformázás kezelésében és a bőrfeszesítésben. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

4. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés arcra
A tripoláris rádiófrekvenciás kezelés tökéletes megoldás bőrfeszesítésre, ránctalanításra, bőmegújításra, arcfiatalításra, kollagén rekonstrukcióra.

5. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés szemre
Kiemelkedően hatékony kezelés a szem környéki terület feszesítésére, ránctalanítására.

6. Lipolézeres zsírbontás
Alakformálás gyorsan és egyszerűen – célzott helyről. A lézerfény hatására javul a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága, így a kezelt területen feszes és tónusos bőr jön létre. Alkalmazása zsírcsökkentést, körméret csökkenést eredményez, ezért hatékony az alakformálásban. Alkalmazható narancsbőr kezelésére, valamint striák halványítására is. A lézeres stimuláció aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, így feszesítő, fiatalító hatású.

A készülék vadonatúj! Otthoni és professzionális használatra is alkalmas.

1 év garanciával és magyar nyelvű leírással.

Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

További információk

Tömeg 9 kg