LED fényterápiás gép

6 999 Ft

LED fényterápiás rádiófrekvenciás mikroáramos ránctalanító feszesítő bőrfiatalító bőrmegújító bőrregeneráló arcmasszírozó arckezelő gép készülék arcmasszázs masszázs arc masszírozó galvánáramos vibromasszázs

Elfogyott

Leírás

A készülék 7 funkciója:
1. Clean – Tisztítás
2. RF Led – Rádiófrekvencia
3. Acne-T – Kék Led
4. Whiten – Narancssárga Led
5. Import – Kék-piros Led
6. EMS Up – Mikroáramos arcemelés
7 . Eye Care – Szemkörnyék feszesítés

A rádiófrekvenciás kezelés tökéletes megoldás bőrfeszesítésre, ránctalanításra, bőrmegújításra, arcfiatalításra. Serkenti a bőr kollagéntermelését és segíti a tápanyagok jóval mélyebb felszívódását.

Az EMS mikroáram a legenyhébb impulzusáramú anód és katód áram (galvanikus ionok), eltávolítja a felesleges faggyút és a piszkot. Stimulálja a sejtek megújulását és javítja a bőr minőségét.

A vibrációs meleg arcmasszázs növeli a bőr rugalmasságát és fokozza a sejtanyagcserét.

A LED fényterápia hatásai:
Piros fény – 640 nm-650 nm vörös fény mélyen a dermisben fokozza a vérkeringést, elősegíti a kollagén termelését és helyreállítja a bőr rugalmasságát, feszesíti, fiatalítja a bőrt. Segít a már kialakult ráncok csökkentésében.
Kék fény – a 415 nm hullámhossz gyors gyulladáscsökkentő hatású, segít eltávolítani a felesleges faggyút és pattanásokat, javítja a zsíros bőr állapotát. Megnyugtatja az érzékeny, gyulladt, allergiás, napfénykárosodott bőrt. Gyorsítja a sebek gyógyulási folyamatát.
Narancssárga fény – a 600 nm hullámhossz mélyen a bőrbe hatolva hatékonyan kezeli a bőr pigmentfoltjait, elősegíti a kutikula anyagcseréjét, serkenti a bőr vérkeringését, nyirokkeringését.

Bemutató darab.

További információk

Tömeg 1 kg