Gyerek kerékpár utánfutó

69 999 Ft

Új 2 az 1-ben összecsukható gyerek gyermek szállító kerékpár bicikli utánfutó gyerekszállító jogger kétszemélyes babakocsi

Elfogyott

Leírás

Termékleírás:
Ezzel a kétfunkciós utánfutóval sokoldalú és biztonságos közlekedési eszközt kínálunk gyermeke számára. Az innovatív dizájn, a minőségi kidolgozás és a praktikus részletek élvezetessé teszik az utazást, akár gyalogol, akár kerékpározik. A biztonság és a kényelem a legfontosabb, hogy Ön és gyermeke teljes mértékben élvezhesse a kalandot.

Termékjellemzők:
– Ez a 2 az 1-ben többfunkciós gyerekkerékpár utánfutó forradalmasítja a szabadtéri élményt! Nemcsak könnyedén válthat az utánfutó és a babakocsi funkciók között, de rendkívül kényelmes és biztonságos utazást is biztosíthat babájának.
– Az extra nagy tárolóhely lehetővé teszi mindenféle tárgy tárolását. Az oldalzsebek helyet biztosítanak magazinoknak, ivópalackoknak és még sok másnak a gondtalan utazási élmény érdekében.
– A tetőablakok és a hálós ablakok nemcsak azt biztosítják, hogy mindig szemmel tartsa a babát, hanem a friss levegő folyamatos áramlását is. A szélfogó függönyöket is kinyithatja vagy zárhatja, így teljes nyugalmat biztosít kerékpározás vagy séta közben.
– Egy kézzel könnyedén kinyitható és összecsukható. Könnyű és összecsukás után kevés helyet foglal el, így egyszerű tárolni és szállítani is.
– Biztonság és megbízhatóság: a váz nagy szilárdságú ötvözött acélból készült, az ötpontos heveder, az egykezes dupla hátsó kerékfék, a reflektorok és a kis piros zászló mind-mind a baba biztonságát szolgálja.

Műszaki adatok:
– Babakocsi mérete (kerekekkel): 125 cm x 91 cm x 110 cm (H X SZ X M)
– Babakocsi mérete (kerekek nélkül): 155 cm x 91 cm x 110 cm (H X SZ X M)
– A kocsi súlya: 16 kg
– Anyaga: 600D oxford szövet
– Maximális terhelés: 40 kg
– Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól

További információk

Tömeg 17 kg