Vásárlói értékelések

VATERÁS ÉRTÉKELÉSEINKBŐL

Eleonora
Nagyon kedves, gyors, kitűnő kapcsolattartó! A termék gyönyörű, kiváló minőségű! Maximálisan +++++. Szívből ajánlom mindenkinek!

ladgab
Profi lebonyolítás, kedves, udvarias partner. Maximálisan ajánlom.+++++++++++++

Hamvaska11
Kiváló, fantasztikus eladó, rendkívül gyors és az adásvételt érintő minden mozzanatról tájékoztat. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Öröm volt tőle vásárolni !!!

gash23
Maximálisan elégedett vagyok! Minden úgy történt ahogy kellett! Gyors, pontos, megbízható és a termék minősége is kiváló! MINDENKINEK NAGYON AJÁNLOM!!!

berylke34
Megbízható, gyors, kedves Vaterás. A termék kifogástalan állapotban megérkezett. Nagyon meg vagyunk elégedve vele! Szívből ajánlom mindenkinek!

Julie81_a
Végtelenül kedves, kommunikatív partner! Öröm volt vele üzletet kötni! Köszönöm! Pozitív! +++

Flexalex
Teljesen fantasztikus! =) Az eladó kifogástalanul kommunikál, minden gördülékenyen ment! Csak ajánlani tudom! (Aki fél az előreutalástól, annak írom, hogy nem kell, én is így rendeztem a végösszeget, határidő előtt 1 héttel megkaptam a terméket) Kifogástalan állapotú termék! Köszönöm ezúton is!

Kerike32
Maximálisan elégedett vagyok az eladóval,a megvásárolt termékkel. Gyors reakciót és kedves kiszolgálást kaptam! Az eladót ajánlom mindenkinek!

Szila505
Nagyon meg vagyok elégedve, pontos információ állt rendelkezésemre a méreteket, minőséget illetően, csak ajánlani tudom az eladót nyugodt szívvel mindenkinek.

braunbrigi
Maximálisan elégedett vagyok a minőséggel, a szuper rugalmassággal és gyorsasággal, a kifogástalan kommunikációval, kedvességgel! Szeretettel ajánlom!!!

rebekasara
Gyönyörű terméket kaptam, reális áron, villám gyorsan, köszönöm. Mindenkinek ajánlom az eladót, beteszem a kedvencek közé.